Szállítási és visszaküldési információk

 

MILYEN SZÁLLÍTÁSI MEGOLDÁSOK KÖZÜL TUDOK VÁLASZTANI, ÉS MI A KÖLTSÉGÜK?

Magyarországon belül csomagjainkat GLS Futárszolgálattal vagy MPL-lel bruttó 1.990 Ft egységáron szállítjuk házhoz. MPL Csomagautomatába, Posta Pontra, vagy postára kézbesítve 990 Ft a szállítási díj. A szállítás 25.000 Ft rendelés fölött ingyenes, GLS-sel.

 

SZÁLLÍTOTOK KÜLFÖLDRE IS?

Egyelőre nem szállítunk külföldre.

 

MENNYI IDŐ ALATT KAPOM MEG A MEGRENDELT TERMÉKEKET?

Raktáron lévő termékek esetén igyekszünk 4-8 munkanapon belül minden rendelést teljesíteni Magyarország határain belül. A megrendelésre készülő termékek szállítási határideje minden esetben 15-20 munkanap.

 

HOGYAN TUDOM KICSERÉLNI A NÁLATOK VÁSÁROLT TERMÉKET?

A megrendelés kézhezvétele után 14 nap áll rendelkezésedre, hogy ha valamilyen okból nem felel meg a termék számodra (pl. nem nyerte el a tetszésedet vagy nem megfelelő a mérete), akkor azt jelezd felénk a tilludesign@gmail.com email címen, majd a terméket küldd vissza sértetlen/hordatlan állapotban és az eredeti csomagolásában postai csomagként vagy bármelyik futárszolgálattal, az alábbi címre, Kalmár Eszter Estilla részére: 5000 Szolnok, Rozmaring utca 16. Ha másik méretet szeretnél, rendeld meg újra a terméket a webshopon a megfelelő méretben. Ha inkább visszakérnéd az árát, miután a termék visszaérkezett hozzánk, 30 napon belül banki átutalással visszatérítjük az árát. Csere vagy visszaküldés esetén a szállítási költség téged terhel.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy terméket csak akkor tudsz visszaküldeni, ha az még nem volt hordva, nem sérült, vagy használt, és az eredeti csomagolásában van.

 

KIHEZ FORDULHATOK, HA KÉRDÉSEM VAN?

Amennyiben bármilyen kérdésed van, vagy problémád merül fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérlek, jelezd nekünk a tilludesign@gmail.com email címen.